Főoldal | Naruto | Profilom | Kilépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek" |RSS
Főmenü
Death Note
Ben 10
Welcome


szia , érezd jól magad a honlapomon,

itt sok mindent csinálhatsz>>>

Naruto
 

A Történet:
Különböző nindzsa faluk vannak.
Naruto pedig Avarrejtek nevű faluban lakik. Nem átlagos , ugyanis benne lakik a rókadémon.
Ezért nehéz barátokat találnia , de amikor bekerül a hetes csapatba akkor minden megváltozik.
Különböző dzsucukat kezdenek elsajátítani és meg kell tanulniuk csapatként dolgozniuk.
Naruto célja hogy Hokage legyen , Avarrejtek vezetője. Kezdődnek hát a küldetések , amik rájuk várnak!
Olyan dzsucukat is láthatunk mint az árnyékklón dzsucu , ami azt jelenti hogy egy nindzsa képes magából
másolatokat csinálni. A sensei (szenszej) tanárt jelent a sorozatban.
A nindzsák képesek még a sinobi idézésre , ilyenkor általában ilyen harcos lényeket (állatokat) idéznek meg.
Avarrejtek falva mellett olyan falukat is láthatunk mint például Homokrejtek, Hangrejtek , Kőrejtek stb.
Minden más nindzsa falu nindzsáinak különböző fejpántjaik  vannak , amiket viselni szoktak.
A sorozatban elég jelentős a filler részek mennyisége , ami azt jelenti hogy ezek nem kapcsolódnak a történethez ,
leginkább időhúzó részek ezek. Bár vannak benne érdekes , vicces részek is.
 

Szereplők (nem mindegyik):
Uzumaki Naruto:
A sorozatban Naruto célja, hogy egyszer hokage váljék belőle, Avarrejtek falujának vezetője. Mivel Naruto teste azt a kilencfarkú rókadémont tartja fogságban, ami Naruto születésekor megtámadta Avarrejteket, emiatt a falu lakosai kiközösítették a fiút. Kedvenc étele a rámen. Szerelmes Szakurába. Nagyon vicces karakter , sokszor hülyeségeket csinál.
Ucsiha Sasuke:
A sorozat elején a csapattársaival való kialakuló kapcsolatai, különösen Uzumaki Narutóval némiképpen háttérbe szorítják ezt a bosszúvágyat. Az Első rész folyamán Szaszuke a testvérével való párharc során megalázó vereséget szenved, ami miatt elhagyja a falut, hogy az Orocsimaru nevű embertől szerezze meg azt a hatalmat, ami képessé teheti testvére legyőzésére.
Haruno Szakura:
Az Első rész folyamán Szakura belehabarodik Szaszukéba és elutasítja Uzumaki Naruto közeledését. Miután Szaszuke elhagyja a falut, eltökéli, hogy meg fog erősödni és Cunadéval kezd edzeni. A Második részben már látványosan fejlődést mutat a kemény edzések hatására és Narutóval szemben is sokkal nyitottabbnak mutatkozik.
Hatake Kakasi:.
Kakasi nem különösebben veszi komolyan vezetői szerepét, és rendszeresen elkésik. Egy melléktörténet tanulsága szerint, ez a hozzáállása annak az eredménye, hogy egykor szemtanúja volt egy csapattársa, Ucsiha Obito végének. Obito vége előtt Kakasinak adta Saringan-szemét, de Kakasi emellett több tulajdonságát is felvette a baleset után, köztük azt is, hogy mindig elkésik.
Hjúga Hinata:
8-as Csapat önbizalomhiányban szenvedő tagja. Hinata mindig vonakodik kimondani a saját véleményét, fél bármi olyat tenni ami miatt összetűzésbe kerülne más akaratával és ez a küldetések során is problémát okoz.
Visszahúzódó magatartása miatt, és amiért nem képes kiállni a maga igazáért apja, a Hjúga klán vezetője még kiskorában megtagadta őt, annak ellenére, hogy Hinata volt a legidősebb lánygyermeke.
Cunade:
Pozíciója fontossága ellenére Cunade előszeretettel bújik ki kötelességei elől, amiket így segédeire hagy. Komoly ügyekben azonban megbízható vezető, a Második rész folyamán a falu harcosait maga vezeti az Akacuki ellen.
Cunade több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami miatt nehezen jön ki a sorozat más tagjaival.
 
Sugárzás:
A sorozat anime-adaptációját a Studio Pierrot és az Aniplex készítette el, melynek első epizódját a TV Tokyo és a műholdas anime-csatorna, az Animax 2002. október 3-án sugározta. Az anime első sorozata 220 epizódot ért meg, második sorozatát Naruto sippúden   címen 2007. február 15-én kezdték sugározni. Az animesorozat mellett a Studio Pierrot hat animációs filmet és több OVA-epizódot is készített. Az animét az Egyesült Államokban a Cartoon Network tűzte műsorára először 2005. szeptember 10-én Toonami című műsorblokkjában. Kanadában az anime premierje 2005. szeptember 15-én, a YTV Bionix című műsorában volt. A Naruto sippúdent   2009. |október 28-ától vetítik az Egyesült Államokban a Disney XD nevű csatornán. Az Egyesült Királyságban az animét 2006. július 22-én a Jetix tűzte műsorára. Az anime magyarországi bemutatója 2007. február 12-én volt szintén a Jetix tévécsatornán. A sorozat vágatlan és újraszinkronizált változatát az Animax 2008. december 10-től kezdte sugározni, s a sorozat első felének befejező része 2012. február 1-jén volt.
 
Videók: 
Ezeket a vicces paródia videókat , zenés videókat , és openingeket nézhetitek meg!!!
 

Belépés
Barátaink
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Online Munkaasztal
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Once Upon a Time
  Extrák
  Animék/Rajzfilmek
  Statisztika
  Szavazz!
  Szerinted Regina kihez illik a legjobban?
  Összes válasz: 1
  Keresés
  Copyright MyCorp © 2021