Főoldal | Death Note - A film 1-2-3. része | Profilom | Kilépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek" |RSS
Főmenü
Death Note
Ben 10
Welcome


szia , érezd jól magad a honlapomon,

itt sok mindent csinálhatsz>>>

A film részei

 

Death Note: A film

 

Jagami Light egy középiskolás diák , egy napon talál egy jegyzett füzetet. A füzet valójában egy halállista ,  amit Rjúku halálisten hagyott el. 

A srác eleinte még tartózkodik a halállistától , majd kíváncsisága miatt kipróbálja , hogy képes e ölni vagy sem.  Az  az ember akinek a  füzetbe beleírja a nevét az halott lesz.

Light kihasználja a halállista erejét , és úgy dönt megszabadítja a világot a gonosztól. Egy olyan világot akar létrehozni , ahol nem létezik gonosz , egy bűnözés nélküli világra vágyik

Az emberek az ismeretlen gyilkost rövidesen Kiraként kezdik emlegetni. A rengeteg , titokzatos haláleset  a rendőrség és L figyelmét is felkelti , az ügyre az Interpol zseniális nyomozója száll rá.

Az Interpolnál dolgozik  Light apja is. Nem sokkal később Light-t kezdik gyanúsítani , hogy ő Kira. Kamerákat helyeznek a szobájába , valamint az egész házba. Ám Light észreveszi , hogy kamerák vannak

felszerelve a házban. Mindent megtesz , hogy ne őt gyanúsítják , még a barátnőjét is képes megölni. Light csatlakozik a nyomozáshoz , hogy közelebb

kerüljön L-hez , megtudja az igazi nevét.  Vajon sikerül Light-nek megölni L-t?

 

Death Note: Az utolsó név

Miután megölte azt az embert , aki rájött , hogy ki igazából Kira , Light folytatja a hadjáratát a halállistával kapcsolatban. 

Jagami Light  csatlakozik a nyomozáshoz a Kira ügyet illető dologban , mert úgy gondolja , hogy így eltudja hitetni velük , hogy nem ő a főként 

bűnözőkre vadászó  Kira. Vajon L rájön az igazságra? Egy lány szüleit brutálisan megölték , ám a gyilkost elfogták.

A lány , Misa egyedül maradt , egyszer csak azt olvassa , hogy a férfi Kira újabb áldozata lett. 

Egy halálisten megmenti 

Misat azzal , hogy amikor a lányt megakarják ölni , beleírja a halálfüzetébe a gyilkos nevét.  A halálisten meghal ezzel , hogy beleírt egy ember nevet ,

egy másik halálistent bízza meg ,

hogy vigyázzon Misara.  Misa megijed amikor Rem megjelenik előtte  és add neki egy halállistát. Misa is megakarja tisztítani a Földet ezzel a füzettel.

A lány ezzel felkelti a rendőrség figyelmét is ,

és hamarosan 2. Kiraként kezdik emlegetni. Misa megszerzi a halálistenek szemét és neki  csak az emberek arcát kell ismernie.

Rájön , hogy Light igazából Kira és támogatni kezdi.  

Vajon Lightnek sikerül megtudnia L igaz nevét? Light nem lesz  más áldozata?

 

Amit még tudni kell a halállistával  kapcsolatban:

- Ha egy halálisten meghosszabbítja egy ember életét , akkor az a halálisten meghal.

- Ha egy ember  rendelkezik  a halálistenek szemével , akkor elég ha  csak az illető arcát ismeri

- Ha egy ember használta a halállistát , akkor az nem kerül se a mennybe , se a pokolba.

 

 

Death Note: L örökösei

A film eleje még a Kira ügy előtt játszódik , kb a főcímzenéig. A film L utolsó napjait mutatja be. Miután Jagami Light meghalt , befejeződött L-nek a Kira ügy utáni nyomozása. Közben Thaiföldön egy igen veszélyes és halálos vírus terjed. Egy csapat érkezik oda , hogy megnézzék , hogy vannak e túlélők. Egy férfi talál egy gyereket a faluban , a fiú a vírusra immunis és nem fertőződik meg . F elviszi a kisfiút autóval , közben a férfi észreveszi , hogy követik őket és kirakja a gyereket. Megadja neki Watari elérhetőségét , hogy megvédje őt. A kisfiú elmegy a városba , felhívni a telefonszámot , amit F adott neki. Közben L felírja az utolsó nevet a halállistára , barátja , Watari nevét. Megtalálják a kisfiút , Neart és kivizsgálják , hogy benne van e a vírus. Dr. Mikiko Kujo és társai azonban minden erővel azon dolgoznak , hogy elterjesszék a vírust. Több embert is megölnek , akik útjukba állnak. Dr. Mikiko Kujo  szerint az emberiség túlszaporodása miatt találták ki , megakarják szabadítani a világot a felesleges emberektől. A kislánynak , Makinak meghal az apja , ezért felkeresi Watarit. Ám Watari mivel már meghalt ,  L-hez költözik. L próbálja megakadályozni a vírus elterjesztését. Vajon sikerül neki?


Véleményem a filmről:

Ez egy nagyon jó része a filmnek. Feliratosan néztem meg. Ebben a Hideo Nakata féle filmben már jóval több azért a horroros jelenet , de azért nem ijesztő. A kommenteket olvasva , majdnem mind pozitív volt , nagyon sokan dícsérték. Amikor megnéztem a film első részét , már alig vártam , hogy megnézzem a másik két részét is. Értékelésem 10/10 , mindenkinek ajánlom.

 

 

Belépés
Barátaink
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Online Munkaasztal
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Once Upon a Time
  Extrák
  Animék/Rajzfilmek
  Statisztika
  Szavazz!
  Ki a kedvenced a Death Note-ból?
  Összes válasz: 3
  Keresés
  Copyright MyCorp © 2021