Főoldal | W.I.T.C.H. | Profilom | Kilépés
Belépési neved: Vendég | Csoport "Vendégek" |RSS
Főmenü
Death Note
Ben 10
Welcome


szia , érezd jól magad a honlapomon,

itt sok mindent csinálhatsz>>>

W.I.T.C.H.

A történet:

A történet 5 lányról szól , akik őrzővé válnak , méghozzá a fátyol őrzőivé. A feladatuk pedig megvédeni Meridiánt a gonosztevőktől.
Nem sokkal kiderül hogy a gonosz hercegnek , Phobos-nak van egy huga a Földön. Az őrzőknek mindenáron meg kell találniuk. Új barátaik Caleb és Blunk is segítenek nekik , mivel ők Meridiánból származnak. Aztán Phobos egyik szolgája megtalálja a herceg hugát , méghozzá egy könyvtárban.
A herceg huga Elyon aki nem tud ellenálni a gonosznak és Meridiánba mennek.
Időbe telik mire az őrzők megmentik Elyon-t , az utolsó pillanatban , mivel Phobos már az erejét készült elvenni. Végül Phobos börtönbe kerül a szörnyeivel együtt.
A második évad új gonosztevője Nerissa , aki a régi őrzőket akarja egyesíteni és elvenni Elyon varázserejét. De még a régi őrzők előtt létrehozza a Bosszú lovagjait , majd később a Pusztítás lovagjait. A lovagokkal pedig újabb csapásokat mérnek a mostani őrzőkre. Vajon sikerül megállítaniuk
Nerissa-t? Ennyi lenne a sorozat leírása.

 

Szereplők:

Will Vandom - A fátyol Őrzőinek vezetője és a tulajdonosa a Kandrakar Szívének. Will Heatherfield-be költözött az anyjával a történet elején. Eredetileg Will ereje korlátozva volt az átalakulásra Őrzőkké és az átjárók bezárására. Azonban a 2. évadban Will teljesen megszerzi a saját elemi képessége lényegét, az 5. elem, amely elektrokinetikai képességeket biztosít neki. Emellett, Will képes kommunikálni az elektronikus készülékekkel. Az ő egyetlen szerelme és barátja az egész sorozatban Matt Olsen.

Irma Lair  – A Víz Őrzője akinek a képessége megengedi, hogy kontrollálja a vizet és a 2. évadban, az elme irányításának a hatalma. Irma a történetben úgy viselkedik mint egy komikus, amely szellemes párbeszédet és megjegyzéseket jelent, mellyel gyakran irritálni akarja Cornéliát Irma a kijelölt igazgatója a Sheffield Intézet rádió állomásának, ő rádióadásának a címe Lair az éterben. Eltérően a többi Őrzőtől, Irmának nincsen barátja Andrew Hornby szeretete ellenére és a viszonzatlan figyelme Martin Tubbs-tól.

Taranee Cook –  a Tűz Őrzője, létrehozni és manipulálni tudja a tüzet és a második részben telepatikus képességével kommunikálni tud a többi Őrzővel. Taranee elszánt az iskolamunkájában és gyakorta használja képességét ellenfelei legyőzéshez. A barátja Nigel , akinek a társasági köre kezdetben bizalmatlanságot okozott Taranee szüleinek.

Cornelia Hale –  a Föld Őrzőjeként az a képesség adatott meg neki, hogy irányíthatja a földet és a bolygókat valamint a második részben elnyerte a telekinézis hatalmát. Cornelia hiú és gőgös és gyakran ellentétben áll Willel. A legjobb barátja Elyon Brown, mint később kiderült az eltűnt Meridiáni hercegnő. Cornelia egy romantikus helyzetbe keveredik Calebbel. A feladata később Meridianban egy törést okoz a kapcsolatukban.

Hay Lin  – A Levegő Őrzője, amellyel képes irányítani a levegőt és szintén a második részben láthatatlanná tud válni. Az apai nagymamája, Yan Lin volt a korábbi Levegő Őrzője és megmutatta az új Őrzőknek a szabályokat. A Kínából származó Hay Linnek és szüleinek saját kínai éttermük van, az Ezüst Sárkány, ahol Hay Lin részmunkaidőben dolgozott. Hay Lin kedveli a művészetet és a szabad szellemet. Annak ellenére, hogy eredetileg undorodott a társkereséstől, Hay Lin belehabarodik Eric Lyndonba, aki végül is a barátja lesz.

Phobos herceg – Az első évad elsődleges antagonistája. Meridián uralkodója, a hiányzó jogos örökös húga ellenére. Törekszik Meridián uralkodója maradni amellett legyőzni Elyont, az elveszett hercegnőt, és a Fátyol Őrzőit.

Caleb -  tizenöt évvel az első évad előtt született Meridiánon, később ő lett a Phobos elleni lázadás vezetője. Caleb kitűnően bánik mindenféle fegyverrel és közelharcban is jól boldogul. Az első évad első részétől fontos szerepet játszik a történtben. 

Blunk -  Apró, zöld, büdös ingázó, aki leginkább egy béka és egy manó keverékére hasonlít. Először „A folytatás” című részben tűnik fel, mikor Caleböt abba a cellába rakják, ahol őt tartják fogva. Végül az Őrzők mentik meg, Calebbel együtt. Innentől kezdve Blunk sok időt tölt el a Földön, főleg a lányok és Caleb társaságában.

 

Néhány rész leírása:

- Lehull a lepel:
Phobos és Cedric rájön hogy az áruló nem más mint Vathek. Vathek ugyanis
egy kém és csak megjátszotta hogy Phobos-nak dolgozik.
Phobos megparancsolja Cedric-nek hogy kapják el Vathek-et , egy hatalmas hernyót is visz magával
Cedric. Közben Vathek megkeresi Blunk-ot és azt kéri tőle hogy vezesse őt egy átjáróhoz mert
fontos információja van amit elakar mondani Caleb-nek. Elyon elárulja Cornelia-nak hogy összejött valakivel. Viszont miközben Blunk és Vathek átmennek az átjáró-n akkor utánuk megy Cedric és csapata. Később Blunk elviszi Vathek-et az őrzőkhöz. Megérkezik Caleb is , akinek Vathek elárulja hogy Phobos huga nem más mint Elyon és ezen az őrzők is nagyon meglepődnek. Ezután az őrzők a vidámparkba mennek , mert figyelni akarják Elyon-t , ugyanis azt gyanítják hogy Elyon pasija egy Meridiáni szörny. A vidámparkban felbukkan az óriás hernyó is. A végén Elyon egy szakításon is túl lesz , amiért nagyon szomorú lesz és a könyvtárba megy.

- A végső ütközet
Caleb és az őrzők tervet dolgoznak ki hogy juthatnának be a koronázási ceremóniára.
Will fiúbarátja is segíteni akar a Meridiáni csatában. Hay Lin-nak támad egy ötlete hogy mehetnének észrevétlenül Phobos kastélyába. Eközben Meridiánon Elyon ereje kiteljesedik , így Phobos már készen áll az elvételére. Nem sokkal később Elyon-t fogságba ejti Phobos illetve szörnyek jelennek meg. Cornelia figyelmezteti a többieket miszerint az a rossz érzése van hogy Elyon
nagy bajban van , vagyis a koronázást is korábban kezdték. Hay Lin is visszaemlékszik a rémálmára hogy ő volt Elyon és fogságban volt egy széken. Az őrzők és a felkelők így felkészülnek a csatára. Matt is Meridiánba megy Blunk segítségével. Phobos csodálkozik hogyan jutottak be a kastélyba észrevétlenül a felkelők. Később Phobos elakarja lopni Will-től a szívet. Majd Elyon és az őrzők
együttesen győzik le Phobos-t és börtönbe kerül. Meridián gyönyörű hellyé változik és Elyon
lesz Meridián uralkodója.

- Keretbe zárva:
Blunk és Caleb a kastélyba mennek hogy információkat gyűjtsenek , ám a szörnyek rájuk találnak.
Eközben az őrzők középkori vásárt és lovagi tornát terveznek a suliban.
Phobos elárulja a festőjének hogy utálja a vidám festményeket és az előző festőjét bebörtönözte a saját művébe. Később az őrzők festményeket nézegetnek , majd hirtelen az egyik festmény beszippantja őket. Méghozzá abba amiben a Phobos volt festője van. Irma-t viszont nem szippantotta be mivel nem volt annak a közelében. Ezután az őrzők megismerkednek a festővel. Will rájön hogy nem tudja használni a szívet a festményben , ezért az őrzők ruhákat festenek. Nem sokkal később viszont Fagyos Frost elől kell menekülniük , aki Phobos egyik szolgája. Ezután még több szörnyét küldi Phobos a festménybe hogy elkapják az őrzőket.
Irma megtalálja azt a képet ahol az őrzők vannak benne , ezért segítséget hív és ők is belemennek. Végül a szörnyek veszítenek.

 

Videók:

 

 

Belépés
Barátaink
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Online Munkaasztal
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Once Upon a Time
  Extrák
  Animék/Rajzfilmek
  Statisztika
  Szavazz!
  Értékeld honlapomat
  Összes válasz: 10
  Keresés
  Copyright MyCorp © 2021